Se incarca...

Extensii de par Produse de Lux
fii o diva

Accesorii Extensii

Pistol electric profesional, pentru aplicarea extensiilor cu cheratina cu reglare de temperatura. 120 RON

Placa de par profesionala, ceramica, cu reglare de temperatura. 130 RON

Razorr electric cu unde sonice, ajuta la inchiderea cuticulei varfului nelasand firul despicat. Este foarte util si profesional. 120 RON

Plier(cleste) pentru montarea si demontarea extensiilor cu micro-ring (inel). 30 RON

Iglita speciala pentru montarea extensiilor cu micro-ring (inel), este o iglita cu un blocaj mic care ajuta trecerea inelului pe firul de par. Este o iglita cu un blocaj mic care ajuta trecerea inelului pe firul de par. Este foarte eficienta iar cu ajutorul ei montarea unei extensii se face foarte usor. 30 lei

Degete de protectie, se folosesc pentru a proteja degetele atunci cand aplica extensiile cu cheratina. Un set este format din 5 degete.
- 10 RON - 1 set.

Solutie de dat jos extensiile cu cheratina, rolul ei este foarte important pentru o reusita in a da jos extensiile de pe par fara nici un fel de cauze negative. 80 RON - 1 buc.

Inele de par de diferite tipuri, cu interior de silicon sau fara silicon in interior, sunt foarte utile si permit refolosirea extensiilor cu micro-ring (inel). 35 RON - 100 buc.

NOU!!! Bigudiuri profesionale, set din 20 de bucati -60 lei
- sunt bigudiuri profesionale cu miez de ceara calda, avand diametrul de 2cm (bucle mari), care se fierb timp de 10 minute intr-un vas cu apa, inainte de a fi aplicate. Trebuie tinute pentru un efect optim timp de inca 10 minute in parul dvs, iar rezultatul va fi fascinant. Textura delicata previne arderea parului, ii confera acestuia volum si stralucire.

LIVRARE RAPIDA(24 de ore) IN TOATA TARA LA DOMICILIU!!!
Comenzi si programari
Id de mes: royal.hair
Adresa de mail: royal.hair@yahoo.com
Telefon: 0757168781 / 0741340444 / 0748125956

Alege cadoul dorit (comanda de min 100 lei)

Bigudiuri profesionale Fundite din par Perie profesionala pentru extensii Twister


Extensii de par